0

Mandelpanerede søtunger med salat af bagte persillerødder, grønne linser, semitørrede tomater og rucola

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mandler

Fremgangsmåde

Salat: Skræl persillerødderne, skær hver af dem i 6 både på langs og vend dem sammen med olie, salt og peber. Bred dem ud på en bageplade og bag dem møre og let gyldne i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min. Kog de grønne linser møre i lidt letsaltet vand efter anvisning på emballagen (ca. 20 min.). Hak rødløget fint og vend det sammen med de drænede, men skoldhede, linser, lidt olie, salt og peber. Skyl rucolaen og slyng den tør. Bred rucolaen ud på et flot fladt fad og fordel de lune persillerødder ovenpå. Drys med linserne og top med de soltørrede tomater. Dryp med lidt ekstra olie og balsaimicoglacen (kan købes færdig i velassorterede supermarkeder) og server straks.

Fisk: Krydr fiskene med salt og peber og vend dem godt i mandelmelet. Lad dem hvile i 10 min. og steg dem derefter gyldne og møre på begge sider i smør. Anret på et varmt fad og server straks.

Server retten sammen med godt italiensk brød og en cremet Spaghetti Carbonara, flødekartofler eller svamperisotto.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?