Sauce: Kom hønsefond og marsala i en gryde og kog det ned til halvdelen. Rør fløde og maizena sammen og pisk det i saucen. Kog saucen ned til en let cremet konsistens og smag til med salt og peber.
Fisk: Kom mandler, mel, salt og peber i en foodprocessor og kør det til en ensartet masse. Pisk ægget sammen og vend først fiskefileterne heri og derefter i mandelmassen. Smelt en god klat smør på panden og steg fileterne gyldne på begge sider heri.
Sauté: Hak hvidløg og skalotteløg fint, halver cherrytomaterne og klip purløgene. Befri persille og basilikum for grove stilke og striml bladene. Varm olivenolien i en dyb pande og sauter løg og hvidløg møre – de må ikke tage farve. Kom tomater, krydderurter, salt og peber ved og vend rundt indtil tomaterne er lige netop gennemvarme. Smag til og server straks.
Giv små nykogte kartofler eller frisk pasta samt en god grøn salat til.
Kommentarer og forslag til opskriften