Marinering: Dup fiskefileten tør og læg den i et højt fad. Rør kærnemælk og tabasco sammen, hæld det over fisken og vend godt rundt. Dæk til med film og lad fisken trække mindst 30 min. på køl, men gerne længere.
Salsa: Befri chilien for stilk og kerner og snit den i meget fine tern. Hak skalotteløg og koriander fint. Skær ferskenkødet fri af stenene og snit det i små tern. Vend chili, løg, koriander, ferskentern og citronsaft sammen og smag til med salt og peber. Lad salsaen trække ved stuetemperatur indtil servering.
Fisk: Hak valnødderne fint og bred dem ud på en tallerken. Tag fisken op af marinaden – lad det meste overskydende marinade dryppe af – og krydr med salt og peber. Læg fisken på valnødderne, pres let, så de sidder fast og gentag hele vejen rundt. Læg fisken i et ovnfast fad, dryp jævnt med lidt olivenolie og bag fisken i en 200 grader varm ovn i 12-14 min. til den er gennembagt.
Server retten sammen med små kogte kartofler, dampede grønne asparges og en sennepshollandaise: 1 past. æggeblomme røres med 1 tsk. dijonsennep og lidt salt. Herefter piskes 60-75 g varmt smeltet smør i lidt ad gangen til konsistensen er blød og cremet.
Kommentarer og forslag til opskriften