Fisk: Skær fisken i stykker på ca. 3 x 3 cm og marinér dem i 2 spsk. sojasauce og saften fra 1 limefrugt. Lad det trække i 10-15 minutter. Steg stykkerne lynhurtigt på en varm pande i lidt neutral olie – de skal blot lige tage farve og karamellisere, så pas på de ikke får for længe da de så bliver tørre og kedelige. Steg evt. på 2 pander eller af 2 omgange og sørg for at alt andet er færdigt - før du steger fisken.
Nudler: Kog nudlerne efter anvisning på pakken – og dræn dem for vand. Riv ingefæren og skær den nederste halvdel af citrongræsset fint. Hak chili og hvidløg fint og rist det hele let af i lidt olie i en wok. Skær pak choy i stykker på ca. 2 x 2 cm og rist dem med i et minuts tid sammen med fintskåret rødløg. Tilsæt de kogte nudler, østerssauce, sesamolie og limeblade (kan du ikke skaffe limeblade kan du bruge lidt revet skal fra en økologisk limefrugt) - og rist det hele et par minutter. Tilsæt dernæst ristede, hakkede cashewnødder og vend det hele sammen med de stegte fiskestykker.
Anretning: Drys med sesamfrø samt masser af frisk koriander og pynt med kvarte limefrugter.
Kundekommentarer ()