0
Masala med pak choy, ris og peanuts
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Jordnødder, Nødder, Sesam

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
risgaram masalatomatpurékokosmælk
1 min.
Sauce

Start med at sætte risene over at koge efter anvisning på pakken.

Sæt en gryde over på mellemhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Rist masalakrydderi og tomatpure af i 2-3 min. Kom så kokosmælk og ca. 1/2 dl vand pr. kuvert op i gryden. Lad saucen koge lidt igennem i 2-3 min., så saucen tykner en smule.

Sæt en anden gryde over at koge med vand og et skud salt, som hvis du skulle koge pasta.

pak choypeanutskorianderlime
10 min.
Grønt

Pluk pak choy ud i stængler, og skyl dem. Skyl også radiser og koriander.

Snit pak choy i lange strimler, og skær radiserne i kvarte.

Hak koriander groft med en skarp kniv - både stilke og blade.

Hak peanuts groft, og skær lime i både.

lime
20 min.
Pak choy

Når vandet koger, blancherer du pak choy-strimlerne lynhurtigt i max. 30 sek. i det spilkogende vand. Tag dem op igen, og kom dem over i saucen.

Smag saucen til med salt og lidt limesaft.

30 min.
Anretning

Anret risene i en dyb tallerken med masala og pak coy over. Slut af med at drysse radiser, koriander og peanuts over retten. Server de resterende limebåde på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?