Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.
Sæt en gryde over på mellemhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Rist masalakrydderi og tomatpuré af i 2-3 min. Kom kokosmælk og ca. 1/2 dl vand pr. kuvert op i gryden, og lad saucen koge lidt igennem i 2-3 min., så den tykner en smule.
Sæt en anden gryde over at koge med vand og et skud salt.
Pluk pak choy ud i stængler, skyl dem, og snit dem i lange strimler. Skær radiserne i kvarte, og hak koriander groft med en skarp kniv, både stilke og blade. Hak peanuts groft, og skær lime i både.
Når vandet koger, blancherer du pak choy-strimlerne lynhurtigt i max. 30 sek. i det spilkogende vand. Tag dem op igen, og kom dem over i saucen.
Smag saucen til med salt og lidt limesaft.
Anret risene i en dyb tallerken med masala og pak choy over. Slut af med at drysse radiser, koriander og peanuts over retten, og servér de resterende limebåde på siden.
Kundekommentarer ()