Start med at skrælle hvidlæg, rødløg og søde kartofler. Skær rødløg i både, snit hvidløget fint og skær kartoflerne i grove tern.
Find en stor gryde frem og tilsæt et godt skud olivenolie. Sautér løg, hvidløg og kartoffeltern ved mellem varme et par minutter. Tilsæt så krydderblandingen og lad den varme med et minut eller to. Tilsæt herefter de hakkede tomater, linserne og ca. 1 dl vand/kuvert. Kom også et godt skud salt og friskkværnet peber ned i blandingen og lad det hele simre under låg i ca. 20-25 min.
Tilsæt løbende mere vand, hvis gryden ser ud til at koge tør.
Skyl forårsløg og spinat grundigt.
Rip spinaten af stilkene og snit bladene groft med en skarp kniv.
Fjern top og rod på forårsløg og snit dem tyndt.
Anret daalen i en dyb tallerken med spinat og forårsløg over og slut af med en god skefuld creme fraiche.
Velbekomme!
Daal krydderi indeholder: 20% gurkemeje, 20% spidskommen, 15% sorte sennepsfrø, 15% gule sennepsfrø, 15 % garam masala, 5% asafetidia, 5% karryblade, 5% kasuri methi.
Kundekommentarer ()