0
Masoor daal med søde kartofler, spinat og forårsløg

Masoor daal med søde kartofler, spinat og forårsløg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
1 min.
Daal

Start med at skrælle hvidlæg, rødløg og søde kartofler. Skær rødløg i både, snit hvidløget fint og skær kartoflerne i grove tern.

Find en stor gryde frem og tilsæt et godt skud olivenolie. Sautér løg, hvidløg og kartoffeltern ved mellem varme et par minutter. Tilsæt så krydderblandingen og lad den varme med et minut eller to. Tilsæt herefter de hakkede tomater, linserne og ca. 1 dl vand/kuvert. Kom også et godt skud salt og friskkværnet peber ned i blandingen og lad det hele simre under låg i ca. 20-25 min.

Tilsæt løbende mere vand, hvis gryden ser ud til at koge tør. 

forårsløgbabyspinat
10 min.
Grønt

Skyl forårsløg og spinat grundigt.

Rip spinaten af stilkene og snit bladene groft med en skarp kniv.

Fjern top og rod på forårsløg og snit dem tyndt.

creme fraiche 18%
30 min.
Anretning

Anret daalen i en dyb tallerken med spinat og forårsløg over og slut af med en god skefuld creme fraiche.

Velbekomme!

Bonusinfo

Daal krydderi indeholder: 20% gurkemeje, 20% spidskommen, 15% sorte sennepsfrø, 15% gule sennepsfrø, 15 % garam masala, 5% asafetidia, 5% karryblade, 5% kasuri methi.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?