Kog risene efter anvisning på posen.
Soigner spidskålen og snit det så fint du magter. Skyl kålen 2 i koldt vand - slyng det gerne tørt i en salatslynge. Skræl gulerødder og kartofler og skær dem i tern. Rist dem af i en tykbundet gryde i lidt neutral olie. Tilsæt karrypastaen og rist igennem et par minutter. Kom kødet og fonden derfra i gryden og lad det hele simre under låg i 10 minutter sammen med kokosmælken. Pil kødet forsigtigt op i en skål, og riv det fra hinanden i trevler - ligesom til pulled pork. Kom fiskesovs i gryden med kokosmælk og lad saucen koge, indtil den er cremet. Vend kød og spidskål i - kog igennem i 1-2 minutter. Smag retten til med salt, sukker og limesaft.
Pluk, skyl og hak koriander. Hak peanuts groft.
Som vist - drys med de hakkede peanuts og koriander.
Kundekommentarer ()