Skyl alle grøntsager. Pil og hak rødløg og hvidløg. Skær aubergine og peberfrugt i små tern. Pluk persillen, og hak den evt. groft.
Varm en pande eller sauteause op til medium varme, og kom de hakkede hvidløg og rødløg på. Steg dem igennem et par minutter. De må gerne blive let gyldne uden at branke. Kom aubergine på panden sammen med en generøs mængde af din bedste olivenolie. Lad det sautere ved medium varme, til auberginerne har optaget olien og er blevet bløde. Tilsæt peberfrugt og 2/3 af mechoui krydderiblandingen. Sauter igennem 2-3 minutter. Husk at krydre med salt. Kom nu den kogte, drænede quinoa på, og lad den riste med i et par minutter. Smag til med salt og peber.
Del fisken i mindre stykker, gerne 2-3 stykker pr. person. Krydr fisken med salt og det sidste af krydderiblandingen på begge sider. Steg den i olie/smør på en pande ved moderat til høj varme i ca. 2-3 min. (afhængig af tykkelse). Vend fisken, når den er gylden på den ene side, og steg derefter i meget kort tid (ca. 1 minut) på den anden side. Krydr med friskkværnet sort peber, og server straks.
Som vist på billedet - drys med plukket persille.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Mechoui krydderiblanding indeholder:
20% spidskommen, 20% gurkemeje, 20% paprika, 18% korianderfrø, 10% chili, 10% sort peber, 2 % safran
Kundekommentarer ()