Grøntsagerne renses og skæres i små tern. Persillen skylles og hakkes.
Hak 1 fed hvidløg pr. person.
Halvdelen af hvidløget gemmes til suppen, resten røres ud i 1 spsk. olie pr. person. Hvidløgsolien skal bruges til pitabrødene senere.
Steg grøntsagerne og hvidløget i olivenolie i en stegegryde et par minutter, og hæld derefter tomaterne ned i gryden sammen med urteboullionen og tre-fire dl vand pr. person.
Lad simre et par minutter.
Spaghettien knækkes i mindre stykker, og simrer i suppen, til den er næsten mør.
Klem små mundrette stykker fars ud af medisterpølsen direkte ned i suppen.
- Medisterbollerne bliver meget rustikke i formen, og det skal de være.
Lad simre et par minutter. Tilsæt evt. mere vand, hvis suppen bliver for "tør", eller du gerne vil have den mindre kraftig i smagen.
Kundekommentarer ()