Grøntsagerne renses og skæres i små tern. Persillen skylles og hakkes.
Hak 1 fed hvidløg pr. person.
Halvdelen af hvidløget gemmes til suppen, resten røres ud i 1 spsk. olie pr. person. Hvidløgsolien skal bruges til pitabrødene senere.
Steg grøntsagerne og hvidløget i olivenolie i en stegegryde et par minutter, og hæld derefter tomaterne ned i gryden sammen med urteboullionen og tre-fire dl vand pr. person.
Lad simre et par minutter.
Spaghettien knækkes i mindre stykker, og simrer i suppen, til den er næsten mør.
Klem små mundrette stykker fars ud af medisterpølsen direkte ned i suppen.
- Medisterbollerne bliver meget rustikke i formen, og det skal de være.
Lad simre et par minutter. Tilsæt evt. mere vand, hvis suppen bliver for "tør", eller du gerne vil have den mindre kraftig i smagen.
Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.
Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.
Spaghetti:
Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.
(* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)
Kommentarer og forslag til opskriften