Jeg elsker at få sprød agurk, krydderurter og smag i kartoffelsalaten.
Du kan fyre alle grøntsagerne i, eller du kan nøjes med lidt, og bruge resten som snack eller tilbehør.
Steg medister stille og roligt, eller kog den først, og steg den derefter.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom kartoflerne i kogende, saltet vand, og kog dem møre. Afdryp og lad dem køle en smule.
Steg medister i olie ved medium varme i 25-30 min., til den er gylden og gennemstegt.
Flæk kålen i kvarte, og steg den i olivenolie og gerne lidt smør, til den er mør og gylden. Krydr med salt.
Rør yoghurten med salt, peber, lidt eddike og evt. lidt dijonsennep.
Snit forårsløg og bladselleri fint. Hak løget fint, og skær halvdelen af agurken i mini tern (gem resten til snack). Vend det hele med mundrette stykker af kartoffel, og smag til. Anret kartoffelsalaten med karse.
Servér medister med kartoffelsalat og stegt kål, og giv ketchup til.
Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)
Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/
Kundekommentarer ()