Skræl og del jordskokker og kartofler i mindre stykker
Kog dem i rigeligt godt saltet vand til de er møre.
Hæld vandet fra og lad dem dampe grundigt af.
Pres dem gennem en puré-presse eller mos dem og rør med generøse mængder af smør eller din bedste olivenolie, smag til med salt og peber samt sennep.
Skær æblet i små tern
Skyl, pluk og hak estragon
Brun medisterpølsen grundigt af på en godt varm pande neutral olie
Skru ned for blusset når hele pølsen er godt brunet på begge sider og steg medisterpølsen færdig ved jævn varme i ca. 6-7 minutter på hver side, til den er gylden, sprød og gennemstegt.
Krydr med friskkværnet peber.
Vend halvdelen af de skårede æbler og estragon i kompotten og server straks
Anretning: Som vist på billedet drys med de sidste æbler og plukket estragon samt et vrid sort peber fra kværnen!
Kommentarer og forslag til opskriften