0
Methi Aloo med kartofler, syrlig spinat og porrer

Methi Aloo med kartofler, syrlig spinat og porrer

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris
1 min.
Ris

Start med at sætte risene over at koge efter anvisning på pakken.

kartofleraloo gobi krydderimix
3 min.
Kartofler

Skyl kartoflerne grundigt. Skær dem i små tern, og rist dem stille og roligt på en pande i ca 15-20 min, til de er møre, og har taget en del farve. Et par minutter, inden kartoflerne er færdige, tilsætter du krydderblandingen, og lader den stege med.

porre
10 min.
Porre

Fjern rod og top på porren, og skyl den godt. Skær den i 3-4 cm lange stykker, og kom dem ned i en gryde med vand. så de er halvt dækkede. Tilsæt et godt skud salt. Lad dem koge møre under låg i ca. 8-10 min.

græsk yoghurt, 10%limebabyspinat
15 min.
Spinat

Skyl spinaten grundigt, og rib bladene af stilkene. Snit bladene igennem et par gange med en kniv. Stilkene skal du ikke bruge.

Riv limefrugten fint, og gem skallen til senere.

Tynd yoghurten lidt med lidt saft fra limefrugten. Vend spinaten sammen med yoghurten, og smag til med lidt friskkværnet peber og et par dråber olivenolie.

mynte
30 min.
Anretning

Anret ris og kartofler i bunden af en dyb tallerken med de kogte porrer og spinat ovenpå. Slut af med at komme plukket mynte over retten.

Velbekomme! 

Bonusinfo

Aloo Gobi krydderi indeholder: 30% Spidskommen, 15% nigella frø, 15% korianderfrø, 15% chilipulver, 15% gurkemeje, 10% methi (tørret bukkehorn blade og garam masala)

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?