Start med at skrubbe kartoflerne godt. Skær dem i grove tern.
Skræl rødløgene, og skær dem i både.
Find en stor pande frem, tilsæt et godt skud olivenolie, og sautér kartofler og løg ved lav til middelvarme, indtil de er møre - ca. 15-20 min. De må ikke tage alt for meget farve - skru i så fald lidt ned for panden.
Imens løg og kartofler tilbereder, kan du plukke pak choy ud blade og skylle den godt - og skære den igennem et par gange med en kniv.
Når kartoflerne er møre, tilsætter du pak choy og krydderiblandingen, og lader det tilberede med, indtil pak choyen er faldet sammen. Træk panden fra varmen og smag til med salt.
Skyl agurken, og skær den ud i stave. Pil hvidløget, og riv det på den fine side af et rivejern.
Skyl bladselleri, og snit det i tynde skiver. Er der blade på bladsellerien, så tag endelig dem med. Vend yoghurt, bladselleri, agurk og hvidløg sammen, og krydr med godt med friskkværnet peber og lidt salt.
Anret kartofler og pak choy på en tallerken med de cremede agurker ved siden af.
Velbekomme!
Aloo Gobi krydderi indeholder: 30% Spidskommen, 15% nigella frø, 15% korianderfrø, 15% chilipulver, 15% gurkemeje, 10% methi (tørret bukkehorn blade og garam masala)
Kundekommentarer ()