0
Methi aloo med spinat, små tomater og cremet squash

Methi aloo med spinat, små tomater og cremet squash

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

 

kartofler
1 min.
Steg kartoflerne

Skær kartoflerne i grove tern.

Find en stor pande frem, tilsæt et godt skud olivenolie, og sautér kartofler ca. 15-20 min. ved lav til middelvarme indtil de er møre. De må ikke tage alt for meget farve - skru i så fald lidt ned for panden. 

spinataloo gobi krydderi
5 min.
Ordn spinaten

Imens kartofler tilbereder kan du fjerne de groveste stilke på spinaten. Skær herefter bladene igennem et par gange med en kniv. 

Når kartoflerne er møre, tilsætter du spinat og krydderiblandingen, og lader det tilberede med, indtil spinaten er faldet sammen. Træk panden fra varmen og smag til med salt.

squashgræsk yoghurt, 10%bladsellerihvidløgcherry- eller blommetomater
15 min.
Skær det grønne

Skær squashen ud i stænger på ca. 4-5 cm. Pil hvidløget og riv det på den fine side af et rivejern.

Snit bladselleri i tynde skiver. Er der blade på bladsellerien, så tag endelig dem med. Vend yoghurt, bladselleri, squash og hvidløg sammen i en skål, og krydr med godt med friskkværnet peber og lidt salt.

Skær tomaterne i halve.

25 min.
Anretning

Anret kartofler og spinat i en dyb tallerken med tomater og cremet grønt på siden.

Bonusinfo

Aloo Gobi krydderi indeholder: 30% Spidskommen, 15% nigella frø, 15% korianderfrø, 15% chilipulver, 15% gurkemeje, 10% methi (tørret bukkehorn blade og garam masala)

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?