Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Skær kartoflerne i grove tern.
Find en stor pande frem, tilsæt et godt skud olivenolie, og sautér kartofler ca. 15-20 min. ved lav til middelvarme indtil de er møre. De må ikke tage alt for meget farve - skru i så fald lidt ned for panden.
Imens kartofler tilbereder kan du fjerne de groveste stilke på spinaten. Skær herefter bladene igennem et par gange med en kniv.
Når kartoflerne er møre, tilsætter du spinat og krydderiblandingen, og lader det tilberede med, indtil spinaten er faldet sammen. Træk panden fra varmen og smag til med salt.
Skær squashen ud i stænger på ca. 4-5 cm. Pil hvidløget og riv det på den fine side af et rivejern.
Snit bladselleri i tynde skiver. Er der blade på bladsellerien, så tag endelig dem med. Vend yoghurt, bladselleri, squash og hvidløg sammen i en skål, og krydr med godt med friskkværnet peber og lidt salt.
Skær tomaterne i halve.
Anret kartofler og spinat i en dyb tallerken med tomater og cremet grønt på siden.
Aloo Gobi krydderi indeholder: 30% Spidskommen, 15% nigella frø, 15% korianderfrø, 15% chilipulver, 15% gurkemeje, 10% methi (tørret bukkehorn blade og garam masala)
Kommentarer og forslag til opskriften