0
Meunière stegt havkatfilet med grønne linser, æbler, capers, peberrod og bolchebeder

Meunière stegt havkatfilet med grønne linser, æbler, capers, peberrod og bolchebeder

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Havkat

Fremgangsmåde

  1. Skyl, pluk og hak persille.
  2. Skyl, og kog linserne i rigeligt, godt saltet vand i ca. 10-12 minutter.
  3. Dræn vandet fra linserne.
  4. Dræn vandet fra kapers, skyl dem grundigt, og hak dem fint.
  5. Skræl, og riv peberroden fint.
  6. Skær æbler i små tern.
  7. Skræl, og skyl bolchebederne.
  8. Skær bederne ultratyndt på et mandolinjern, og kom dem i iskoldt vand i 5 minutter.
  9. Slyng bederne i en salatslynge.
  10. Vend beder, persille, kapers, æbler og linser sammen med generøse mængder af din bedste olivenolie samt citronsaft og lidt af den gule skal. Smag det til med salt, peber samt lidt sukker.
  11. Lad linsesalaten trække, mens du steger fisken.
  12. Del fisken i portionsstykker, og krydr med salt og peber.
  13. Vend fisken i lidt mel eller rugmel, og steg stykkerne i halvt smør, halvt neutral olie i 2 minutter på hver side.
Anretning

Som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?