0
Meunière stegt havkat/langefilet med grønne linser, æbler, capers, sennep & rødbeder

Meunière stegt havkat/langefilet med grønne linser, æbler, capers, sennep & rødbeder

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Havkat, Sennep, Mælk, Rugmel, Hvedemel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kaperscitrongrønne linserrødbedergrov Dijon senneprøde æblerbredbladet persille
1 min.
Linser & beder:

Skyl, pluk og hak persille. herefter skylles, og koges linserne i rigeligt, godt saltet vand i 10-12 minutter. Dræn herefter vandet fra linserne.

Dræn vandet fra kapers, og hak dem.

Skær æbler i små tern.

Skræl, og skyl rødbederne og skær bederne ultratyndt på et mandolinjern herefter, og kom dem i iskoldt vand i 5 minutter.

Slyng bederne i en salatslynge.

Vend beder, æbler og linser sammen med halvdelen af den hakkede persille, halvdelen af de hakkede kapers samt generøse mængder af din bedste olivenolie. Tilsæt også citronsaft og lidt af den gule skal. Smag til med sennep, salt, peber samt lidt sukker.

Lad linsesalaten trække, mens du steger fisken.

havkatfilet
20 min.
Fisk:

Del fisken i portionsstykker, og krydr dem med salt og peber.

Vend fisken i lidt mel eller rugmel, og steg stykkerne i halvt smør, halvt neutral olie i 2 minutter på hver side. Lige før fisken er færdig, kommes det sidste kapers og persille på panden. 

bredbladet persille
30 min.
Anretning

Som vist på billedet. Top fisken med stegesmør med kapers og persille. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?