0
Meunierestegte isingfileter med caprese og bulgur med hasselnødder og basilikum

Meunierestegte isingfileter med caprese og bulgur med hasselnødder og basilikum

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Ising, Mælk, Hvede, Soya, Nødder, Jordnødder, Hasselnødder, Sesam

Fremgangsmåde

Caprese: Skyl tomaterne og del dem i 4 - 6 stykker. Pil bladene af basilikummen (brug halvdelen) og skyl dem. Lad væden dryppe af mozzarellaen. Fordel på tallerkener med tynde rødløgsringe. Krydr med lidt salt og sukker. Hæld god olivenolie over og kværn sort peber på.

Bulgursalat: Hæld bulguren i en skål. Kog 1 liter vand op med lidt salt, hæld vandet over bulguren og lad den trække i 10-12 min. Hæld bulguren i en sigte og lad den dryppe af i 5-10 min. Vend bulguren med hakket basilikum (brug resten), tern af agurk, hakket hvidløg, citronsaft og skal samt generøse mængder af din bedste olivenolie (NB. Har I prøvet Skagenfoods egen økologiske olivenolie?) – smag til med salt og peber og drys med hakkede hasselnødder.

Fisk: Krydr fileterne med salt og peber og vend dem i lidt rug eller hvedemel. Steg dem på en medium varm pande i halvt smør og halvt neutral olie (eller koksfedt). Fiskene steges primært på den ene side i ca. 2 min. til de er pænt gyldne - vend fiskene og steg videre mens du hele tiden "drypsteger" på toppen ved at tage smør fra panden med en spiseske og hælde det over fisken - fortsæt drypstegningen i 1-2 min. Krydr igen med lidt salt og peber.

Anretning: Som anvist på billedet. Server en skål med bulgur ved siden af.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?