0
Meunierestegte rødspættefileter med frikassé af svampe, majs og rejer

Meunierestegte rødspættefileter med frikassé af svampe, majs og rejer

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Fløde, Mælk, Hvedemel, Rejer, Rødspætte

Fremgangsmåde

Fisk: Krydr fileterne med salt og peber og vend dem i lidt hvedemel. Steg dem på en medium varm pande i godt med smør og olivenolie. Fiskene steges primært på den ene side i ca. 2 min. til de er pæn gyldne - vend fiskene og steg videre mens du hele tiden "drypsteger" på toppen ved at tage smør fra panden med en spiseske og hælde det over fisken - fortsæt drypstegningen i 1-2 minutter. Krydr igen med lidt salt og peber.

Frikassé: Rens svampene og del de største i flere stykker. Skær kernerne af majskolberne. Soigner skalotteløgene og hak dem groft. Sauter løgene på en pande i lidt smør. Tilsæt svampene, krydr med salt og peber og lad dem småstege i et par minutter. Tilsæt majskerner og fløde. Lad det småkoge til det begynder at få en cremet konsistens. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft. Lige før servering vender du hakket dild og drænede rejer i.

Anret som vist på billedet (pyntet med dildkviste).

Server sammen med små kartofler og lidt grøn salat.

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?