Skyl, pluk og hak persille. herefter skylles, og koges linserne i rigeligt, godt saltet vand i 10-12 minutter. Dræn herefter vandet fra linserne.
Dræn vandet fra kapers, og hak dem.
Skær æbler i små tern.
Skræl, og skyl rødbederne og skær bederne ultratyndt på et mandolinjern herefter, og kom dem i iskoldt vand i 5 minutter.
Slyng bederne i en salatslynge.
Vend beder, æbler og linser sammen med halvdelen af den hakkede persille, halvdelen af de hakkede kapers samt generøse mængder af din bedste olivenolie. Tilsæt også citronsaft og lidt af den gule skal. Smag til med sennep, salt, peber samt lidt sukker.
Lad linsesalaten trække, mens du steger fisken.
Del fisken i portionsstykker, og krydr dem med salt og peber.
Vend fisken i lidt mel eller rugmel, og steg stykkerne i halvt smør, halvt neutral olie i 2 minutter på hver side. Lige før fisken er færdig, kommes det sidste kapers og persille på panden.
Som vist på billedet. Top fisken med stegesmør med kapers og persille.
Kommentarer og forslag til opskriften