Risene koges efter anvisningen på pakken.
1-2 fed hvidløg pr. person hakkes mellemfint.
Hvidløget steges i olie ved høj varme i en pande, og kødet tilsættes og brunes grundigt. Tilsæt Mexi-krydderiet, men gem en lille smule til tomatsalsaen. Lad retten stege, til kødet er brunt og gennemstegt.
Hæld en smule vand ned til kødet, smag til med salt og peber, og lad det simre under låg, til I skal spise.
Tomaterne hakkes, hældes over i en skål, og smages til med lidt eddike, sukker, salt og peber, samt en smule af mexi-krydderiet. Du kan rive en smule hvidløg ned til tomaterne også.
Salaten snittes fint, og vendes med lidt olie og eddike. Krydr også salaten med salt og peber, og fordel den i dybe tallerkener, så der er en tallerken til hver.
Avokadoen skæres i skiver eller tern.
Osten rives fint.
Anret grøntsagerne, risene og kødet som vist på billedet, og top op med creme fraiche og evt. chilisauce.
~Velbekomme~
Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen!
Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver
Kundekommentarer ()