Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisken ind i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter kommes brødet i ovnen. Kartoffelsalaten tages ud af køleskabet 10 minutter inden man skal spise.
Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: RØDSPÆTTEFILET, mezze krydderi (koriander, spidskommen, peber, salt, SESAMFRØ, cayennepeber og kanel)
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.
Kartoffelsalat: Kartofler, spidskål, radiser, karse, olivenolie, DIJON SENNEP, æble eddike, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Grovbrød: HVEDEMEL, vand, KÆRNEMÆLK, DURUM, HVEDEKLID, 5 KORNS BLANDING, salt og gær.
Nettovægt: ca. 225 g/ca. 450 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 388 kJ / 93 kcal
Fedt 1,9 g
heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrat 0,5 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,6 g
Protein 17,9 g
Salt 0,22 g
Kartoffelsalat
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 470 kJ / 112 kcal
Fedt 6,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0,8 g
Kulhydrat 11,4 g
heraf sukkerarter 0,9 g
Kostfibre 1,6 g
Protein 1,9 g
Salt 0,68 g
Grovbrød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 864 kJ / 206 kcal
Fedt 1,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,5 g
heraf sukkerarter 0,8 g
Kostfibre 2,9 g
Protein 6,1 g
Salt 0,81 g
Kundekommentarer ()