Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Rør kødet sammen med mezze-krydderiet, og krydr med salt og peber.
Form farsen til "cigarer". Der skal være to stk. pr. person.
Del agurken i kvarte, og snit den i supertynde skiver. Hæld agurkerne over i en skål, og tilsæt yoghurten. Smag til med salt og peber, et skud olivenolie samt fintrevet hvidløg.
Steg kebabberne i olie til de er gennemstegte. Del citronerne i halve. Tag kebabberne af panden, og steg citronerne på snitfladen, til de bliver gylden-brændte. Læg citronerne over til kebabberne på et fad.
Skær tomaterne i tynde skiver, og anret dem på et fad. Skær rødløgene i ultra-tynde skiver, og fordel dem over tomaterne. Krydr med salt, et nip sukker og peber. Dryp med eddike og olivenolie.
Snit salaten fint, og anret den på et fad.
Lun pitaerne på en brødrister eller en pande.
Sæt alt på bordet, så alle selv samler sine kebabber. Sæt evt. en god chilisauce på bordet også.
Mezze-krydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.
Ingredienser:
Kundekommentarer ()