Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisken, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Salaten stilles på køkkenbordet 20 min. inden det skal spises, så det har opnået stuetemperatur. Brødet lunes i ovnen i ca. 10 minutter.
Tjek at det hele er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: ISINGFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Salat: Kartofler, spidskål, olivenolie, radiser, SENNEP, karse, eddike, citronsaft, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Tomatbrød: Vand, KÆRNEMMÆLK, HVEDEMEL, DURUM. HVEDEKLID, cherry tomat, soltørret tomat, hvidløg, rosmarin, gær og salt
Nettovægt: ca. 225 g/ca. 450 g.
• Levering 3. juni – bedst før 4. juni
• Levering 5. juni - bedst før 6. juni
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 343 kJ / 82 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,0 g
Salt 0,19 g
Salat
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 468 kJ / 112 kcal
Fedt 6,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0,8 g
Kulhydrat 11,4 g
heraf sukkerarter 0,9 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,68 g
Tomatbrød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 843 kJ / 201 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,0 g
heraf sukkerarter 0,9 g
Kostfibre 2,7 g
Protein 6,0 g
Salt 0,84 g
Kundekommentarer ()