0
Miso forårssuppe med grønt, nudler og koriander
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
25 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
forårsløglille squashmarkchampignonsingefærmajroer (gerne helt små)
1 min.
Grønt

Sæt en gryde over med rigeligt, letsaltet vand til nudler.

Skyl og rens forårsløg, squash og majroer. Undgå gerne at skylle svampene, men børst dem rene hvis muligt. Skræl ingefæren.

Snit forårsløg, majroer, ingefær og svampe i tynde skiver. Skær squashen i tynde skiver på langs og skær dem herefter i tændstiktykke strimler.

nudler
10 min.
Nudler

Kog nudlerne i vandet i ca. 2-3 minutter. Dræn dem herefter, vend dem med lidt neutral olie (eller sesamolie hvis du har) og lad dem stå tildækket og lunt til senere.

brun misomarkchampignonsingefærforårsløg
15 min.
Suppe

Kom 3 dl vand/person i en gryde og pisk misopasten ud heri. Bring det stille og roligt i kog. 

Når det koger tilsætter du svampe, ingefær og forårsløg og lader dem koge med i et minuts tid. Smag til med soya og/eller lidt salt.

Varm gerne de tallerkner du har tænkt dig at bruge til retten en smule i ovnen.

nudlerkorianderlille squash
25 min.
Anretning

Anret de lune nudler i en dyb tallerken. Kom den rå squash og majroe ovenpå og hæld den kogende suppe henover. Kom plukket koriander ovenpå til sidst og servér rygende varm.

Velbekomme!

Bonusinfo

Miso

- umamibomben der kan peppe enhver ret op!

Miso stammer fra Japan og er en fermenteret paste lavet på brune ris eller sojabønner.

Miso er karakteriseret med en enestående evne til at bidrage med unik dybde og umami til smagsprofilen i mange retter.

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?