Kødboller: Rør det hakkede kød med ca. 1/3 af misoen samt lidt salt og peber. Rul til små kødboller lidt mindre end en bordtennisbold.
Nudler: Kog nudler i rigeligt letsaltet vand i 2 minutter - dræn og vend sammen med lidt olie. Sæt til side og hold dem lune.
Miso suppe: Bring 4-5 dl vand i kog og pisk resten af misopasten i sammen med ½ af Ramen toppingen og lidt salt. Bring vandet i kog. Kom kødbollerne i og pocher dem i 4-5 minutter til de netop er gennemtilberedte. Fjern evt. skum af suppen. Smag på suppen og juster med salt og peber.
Anretning: Som vist - i varme skåle med nudler i bunden. Top med suppe og kødboller og til sidst med ærtespirer og koriander, der er skyllet grundigt. Til sidst drysses med ramen topping og sesamolie efter smag.
*Ramen topping fra ASA indeholder: 50 % urtebouillon, 35 % ristet sesam, 10 % chili flager, 10 % løgpulver.
Ramen krydderi indeholder: 50% Urtebouillon 35% ristet sesam, 10% chili flager, 10% løgpulver.
Miso
- umamibomben der kan peppe enhver ret op!
Miso stammer fra Japan og er en fermenteret paste lavet på brune ris eller sojabønner.
Miso er karakteriseret med en enestående evne til at bidrage med unik dybde og umami til smagsprofilen i mange retter.
Kundekommentarer ()