0
Misosuppe med svampe, nudler og broccoli
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

nudler
1 min.
Nudler

Kog nudlerne efter anvisning på pakken i godt saltet vand.

rødløgportobellosvampebroccoliingefærkoriander
5 min.
Grønt

Rens svampene, og skær dem i tykke skiver. 

Skræl løgene, og skær dem i tynde både. Skræl ingefæren, og snit den i tynde stænger. Skyl broccoli, og skær den ligeledes tyndt.

Skyl korianderne,og skær den igennem en gang eller to. 

portobellosvamperødløgingefærbrun miso
15 min.
Misosuppe

Find en stor gryde frem, og tilsæt en smule olivenolie. Steg først svampene godt af i nogle minutter. Tag dem op af gryden, tilsæt lidt nyt olie, og steg løgene i 2-3 min., til de falder lidt sammen. Tilsæt ca. 1/2 liter vand pr. kuvert og misoen til gryden.

Bring den stille og roligt i kog, og tilsæt herefter svampe og ingefær. Smag til med salt og soya.

koriander
25 min.
Anretning

Anret nudlerne i en dyb tallerken med den rå broccoli ovenpå. Hæld den brandvarme suppe henover og slut af med at komme koriander på suppen.

Bonusinfo

Miso

- umamibomben der kan peppe enhver ret op!

Miso stammer fra Japan og er en fermenteret paste lavet på brune ris eller sojabønner.

Miso er karakteriseret med en enestående evne til at bidrage med unik dybde og umami til smagsprofilen i mange retter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?