0
Mør svinenakke i krydret tomat med fladbrød og sprød salat

Mør svinenakke i krydret tomat med fladbrød og sprød salat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Gluten

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Sousvide svinenakke
1 min.
Svinenakke

Tag først pizzadejen ud af køleskabet og lig den på køkkenbordet indtil den skal bruges.

Kom hele indholdet af posen med kød ned i en gryde. Lad det varme godt igennem ved lav varme under låg. Ca. 10-15 min.

Tænd ovnen på 230 grader varmluft.

små kartofler
5 min.
Kartofler

Vask kartoflerne grundigt, del dem i halve og kog dem i letsaltet vand til de er møre - ca. 10 min.

tomatHerbes de Provenceløghvidløg
10 min.
Krydret tomat

Skræl løg og hvidløg. Halver løget og skær det i skiver. Snit hvidløget super fint med en kniv.

Del tomaterne i kvarte. Find en gryde, tilsæt en god sjat olivenolie og sauter løg og hvidløg et par minutter uden at de tager farve. Tilsæt så krydderblandigen og derefter tomaterne. Krydr med salt og friskkværnet peber og lad det simre under låg i ca. 10-15 min.

pizzadej - på surdejhjertesalat
20 min.
Fladbrød

Del dejkuglen i to, rul den tyndt ud i ca. 0.5 cm tykkelse. Dryp lidt olivenolie henover brødet og bag det i ovnen i ca. 7-10 min. Tænd evt for grillen i ovnen til sidst, hvis du synes de mangler lidt farve.

Pluk salaten ud i blade og skyl dem let.

30 min.
Anretning

Hæl vandet fra kartoflerne og vend dem sammen med tomatsaucen. Skær kødet i mundrette bider og vend dem ligeledes op i saucen. Anret det hele i den dyb tallerken med salat og brød på siden. 

Velbekomme!

Bonusinfo

Herbes de Provence indeholder:

  • Rosmarin
  • timian
  • oregano
  • sar
  • bønneurt
  • basilikum
  • laurbærblade. 

Herbes de Provence er en klassisk blanding af krydderurter der anvendes på tværs af lande ved Middelhavet. Det er ofte brugt i supper, gryderetter eller til fiskeretter, såsom bouillabaisse. Herbes de Provence opstod i Provence-regionen i Frankrig, men dens mangfoldige smag har gjort den til en byggesten i mange køkkener. 

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?