Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Skyl kartoflerne, og skær dem i tern på ca. 2x2 cm. Vend kartoflerne med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Bred dem ud på en bageplade, og bag i ca. 25 min., til de er møre.
Skyl æble, fennikel og persille.
Skær æblet i tern, og pluk persillen ud i blade. Snit persillestilkene superfint med en skarp kniv. Snit fennikelen papirstyndt, gerne på et mandolinjern, hvis du har.
Bland fennikel, æble, persilleblade og stilke i en skål med et par dråber olivenolie.
Pluk svinenakken ud i grove stykker, og tag så meget af fonden væk som muligt. Varm en stor pande godt op, og tilsæt lidt olivenolie. Steg stykkerne på panden i ca. 3-4 min., til de er godt sprøde. Krydr med salt, og vend med krydderiblandingen.
Anret kartoflerne i bunden af en dyb tallerken med kødet ovenpå og salaten på siden. Slut af med en god klat yoghurt på siden.
Velbekomme!
Middelhavs-krydderi indeholder:
Kundekommentarer ()