0
Mør svinenakke med bagte kartofler, fennikel og æble

Mør svinenakke med bagte kartofler, fennikel og æble

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartofler
1 min.
Kartofler

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Skyl kartoflerne, og skær dem i tern på ca. 2x2 cm. Vend kartoflerne med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Bred dem ud på en bageplade, og bag i ca. 25 min., til de er møre.

fennikel med topsyrligt spiseæblebredbladet persille
5 min.
Grønt

Skyl æble, fennikel og persille.

Skær æblet i tern, og pluk persillen ud i blade. Snit persillestilkene superfint med en skarp kniv. Snit fennikelen papirstyndt, gerne på et mandolinjern, hvis du har.

Bland fennikel, æble, persilleblade og stilke i en skål med et par dråber olivenolie.

Sous vide, mør grisenakke
15 min.
Svinenakke

Pluk svinenakken ud i grove stykker, og tag så meget af fonden væk som muligt. Varm en stor pande godt op, og tilsæt lidt olivenolie. Steg stykkerne på panden i ca. 3-4 min., til de er godt sprøde. Krydr med salt, og vend med krydderiblandingen.

30 min.
Anretning

Anret kartoflerne i bunden af en dyb tallerken med kødet ovenpå og salaten på siden. Slut af med en god klat yoghurt på siden.

Velbekomme!

Bonusinfo

Middelhavs-krydderi indeholder:

  • Fennikel frø 44%
  • Koriander frø 40%
  • Merian 5%
  • Cayenne 5%
  • Stjerneanis 5%
  • Safran 1%

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?