0
Mør svinenakke med grønne linser, stegt squash og løvstikke

Mør svinenakke med grønne linser, stegt squash og løvstikke

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Grønne kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Sous vide, mør grisenakke
1 min.
Svinenakke

Kom hele indholdet af posen med kød ned i en lille kasserolle. Læg låg på, og varm kødet igennem i ca. 10 minutter ved svag varme.

grønne linserhvidløg
4 min.
Linser

Skyl linserne i en sigte, kom dem i en gryde med rigeligt vand og et godt skud salt. Kog dem stille og roligt i ca. 15 minutter, til de er møre.

Snit hvidløgsfedene super tyndt med en kniv, og læg dem til side til senere.

citronsquashfrisk løvstikkeskalotteløg
10 min.
Squash

Skyl squashene, og skær dem i grove chunks. Steg dem på en meget varm pande i en smule olie, til de har taget godt med farve, men stadig har lidt bid. Kom dem op i en skål, og krydr med salt, friskkværnet peber, citronsaft og fintrevet citronskal.

Pil skalotteløget, og hak det fint med en skarp kniv. Pluk løvstikken ud i blade, og vend løg og løvstikke sammen med squashen.

 

Sous vide, mør grisenakkegrønne linserhvidløg
20 min.
Linser

Hæld vandet fra linserne, og hæld dem midlertidigt i en skål. I en gryde tilsætter du lidt olivenolie, og sauterer hvidløgene af stille og roligt, uden at de tager farve. Tilsæt herefter linserne, og smag til med salt og friskkværnet peber. Pluk eller skær kødet ud i små chunks, og vend det sammen med linserne sammen med lidt af kogelagen fra kødet. 

30 min.
Anretning

Anret linser og kød i bunden af en dyb tallerken, og kom squash og løvstikkeblandingen ovenpå.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?