Kom hele indholdet af posen med kød ned i en lille kasserolle. Læg låg på, og varm kødet igennem i ca. 10 minutter ved svag varme.
Skyl linserne i en sigte, kom dem i en gryde med rigeligt vand og et godt skud salt. Kog dem stille og roligt i ca. 15 minutter, til de er møre.
Snit hvidløgsfedene super tyndt med en kniv, og læg dem til side til senere.
Skyl squashene, og skær dem i grove chunks. Steg dem på en meget varm pande i en smule olie, til de har taget godt med farve, men stadig har lidt bid. Kom dem op i en skål, og krydr med salt, friskkværnet peber, citronsaft og fintrevet citronskal.
Pil skalotteløget, og hak det fint med en skarp kniv. Pluk løvstikken ud i blade, og vend løg og løvstikke sammen med squashen.
Hæld vandet fra linserne, og hæld dem midlertidigt i en skål. I en gryde tilsætter du lidt olivenolie, og sauterer hvidløgene af stille og roligt, uden at de tager farve. Tilsæt herefter linserne, og smag til med salt og friskkværnet peber. Pluk eller skær kødet ud i små chunks, og vend det sammen med linserne sammen med lidt af kogelagen fra kødet.
Anret linser og kød i bunden af en dyb tallerken, og kom squash og løvstikkeblandingen ovenpå.
Velbekomme!
Kommentarer og forslag til opskriften