0
Filet a la mørbrad med hoisinbagt græskar, syrlige agurker og koriander

Filet a la mørbrad med hoisinbagt græskar, syrlige agurker og koriander

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Soya, Soyabønner, Nødder, Sesamfrø

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hoisinsaucehokkaido græskar
1 min.
Græskar

Vask græskaret grundigt - du behøver ikke skrælle det. Halvér græskarret og fjern kernehuset med en ske. Skær græskarret ud i ca. 2 x 2 cm tern og vend det med hoisinsauce, lidt olivenolie og salt. 

Fordel ternene ud på en bageplade dækket med bagepapir og bag den i ca.  20 min, til de har taget farve og er mør.

agurkerChipotle (røget chili)limekoriander
5 min.
Agurker

Kom alt saften fra lime op i en skål og pisk lidt sukker ud heri.

Pluk korianderen ud i blade og snit stilkene fint med en kniv

Skyl agurkerne og skær dem tyndt med en kniv. Vend agurker op i limesaften og tilsæt den røgede chili og korianderstilke.

Lad det trække til servering.

Filet a la mørbrad, svin
15 min.
Kød

Krydr kødet grundigt med salt og friskkværnet peber. Skær den ud i kuvertstykker og steg dem på en godt varm pande i en smule olivenolie.

Ca. 6-8 min. i alt.

koriander
30 min.
Anretning

Anret græskarternene på en tallerken med kødet ved siden af.

Kom agurkesalaten til og drys med korianderbladene.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?