Vask græskaret grundigt - du behøver ikke skrælle det. Halvér græskarret og fjern kernehuset med en ske. Skær græskarret ud i ca. 2 x 2 cm tern og vend det med hoisinsauce, lidt olivenolie og salt.
Fordel ternene ud på en bageplade dækket med bagepapir og bag den i ca. 20 min, til de har taget farve og er mør.
Kom alt saften fra lime op i en skål og pisk lidt sukker ud heri.
Pluk korianderen ud i blade og snit stilkene fint med en kniv
Skyl agurkerne og skær dem tyndt med en kniv. Vend agurker op i limesaften og tilsæt den røgede chili og korianderstilke.
Lad det trække til servering.
Krydr kødet grundigt med salt og friskkværnet peber. Skær den ud i kuvertstykker og steg dem på en godt varm pande i en smule olivenolie.
Ca. 6-8 min. i alt.
Anret græskarternene på en tallerken med kødet ved siden af.
Kom agurkesalaten til og drys med korianderbladene.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()