0
Filet a la mørbrad med hoisinbagt græskar, syrlige agurker og koriander

Filet a la mørbrad med hoisinbagt græskar, syrlige agurker og koriander

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hoisinsaucehokkaido græskar
1 min.
Græskar

Vask græskaret grundigt - du behøver ikke skrælle det. Halvér græskarret og fjern kernehuset med en ske. Skær græskarret ud i ca. 2 x 2 cm tern og vend det med hoisinsauce, lidt olivenolie og salt. 

Fordel ternene ud på en bageplade dækket med bagepapir og bag den i ca.  20 min, til de har taget farve og er mør.

agurkerChipotle (røget chili)limekoriander
5 min.
Agurker

Kom alt saften fra lime op i en skål og pisk lidt sukker ud heri.

Pluk korianderen ud i blade og snit stilkene fint med en kniv

Skyl agurkerne og skær dem tyndt med en kniv. Vend agurker op i limesaften og tilsæt den røgede chili og korianderstilke.

Lad det trække til servering.

Filet a la mørbrad, frilandsgris
15 min.
Kød

Krydr kødet grundigt med salt og friskkværnet peber. Skær den ud i kuvertstykker og steg dem på en godt varm pande i en smule olivenolie.

Ca. 6-8 min. i alt.

koriander
30 min.
Anretning

Anret græskarternene på en tallerken med kødet ved siden af.

Kom agurkesalaten til og drys med korianderbladene.

Velbekomme!

Næringsindhold pr. person:

Energi:
515 kcal
Fedt:
29,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
14,8 g
Kulhydrat:
25 g
heraf sukkerarter:
18,5 g
Kostfibre:
12 g
Protein:
31,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?