Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skær fisken ud i kuvertstykker. Halver tomaterne. Tag bønnerne ud af posen. Sæt risene over at koge i en kasserolle efter anvisning på pakken.
Læg et stykke bagepapir fladt ud på et skærebræt. Læg en lille bunke af bønner (2-3 spsk.) midt på papiret. Kom fisken ovenpå og krydr med lidt salt. Kom tomater rundt og drys det hele med krydderblandingen. Kom til sidst en spsk. olivenolie og en spsk. citronsaft over det hele. Tag fat i hjørnerne af papiret og saml det til en tæt pakke. Gentag processen og lav en papilotte pr. kuvert.
Bag dem i ovnen ca. 15-20 min. til fisken er mælkehvid og mør.
Snit kålen i super tynde strimler med en kniv. Du kan også bruge et mandolinjern hvis du har.
Anret en papilotte pr. pers. på en tallerken med ris og kål til.
Mukimame er bælgede edamamebønner. Edamamebønner er en sojabønne, hvor man spiser de grønne, umodne bønner. Navnene stammer fra Japan, hvor edamame betyder sojabønner med bælg, og mukimame er de bælgede bønner.
Shichimi tôgarashi blev oprindeligt solgt som urtemedicin i det 17. århundrede, shichimi togarashi (der bogstaveligt talt betyder "syv smags chilipeber") er en krydret-velsmagende blanding af groft malet chili plus forskellige ingredienser afhængigt af regionen, producenten og kokken der blander den. Nogle japanske sælgere tilbyder endda tilpassede blandinger. Foruden chilen inkluderer typiske ingredienser sansho eller Sichuan-peber, tørret citrusskal, sesamfrø, birkes, hampefrø, ingefær, hvidløg, shiso og noritang.
Vores indeholder:
Shichi-mi tôgarashi indeholder: 10% tørret mandarinskal, 5% tørret orangeskal, 5% tørret ingefær, 10% sanshô peber (alternativt sechuan peber), 5% sort peber, 10% ristet sesam, 10% hvide birkes, 20% chili pulver, 10% sort sesam, 5% hvidløgspulver, 10% tørrede tangflager.
Kundekommentarer ()