Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, svampe og pasta, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i svampe og pastaen.
Saucen kommes i en lille gryde og lunes.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: MØRKSEJFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Citron-timian smør: SMØR, citron, RASP, timian, salt og peber.
Nettovægt: ca. 10 g/ca. 20 g
Svampesaute: Champignon, løg, rapsolie, persille, hvidløg, salt og peber.
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g
Persillepasta: PASTAPENNE, persille, hvidløg, rapsolie, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Tomatsauce: Tomat, løg, HØNSEFOND, peberfrugt, basilikum, hvidløg, timian, rosmarin, salt og peber.
Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 339 kJ / 81 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 19,3 g
Salt 0,1 g
Svampesaute
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 259 kJ / 62 kcal
Fedt 3,6 g
heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrat 3,9 g
heraf sukkerarter 1,5 g
Kostfibre 1,8 g
Protein 2,6 g
Salt 0,98 g
Persillepasta
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 820 kJ / 196 kcal
Fedt 5,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 28,6 g
heraf sukkerarter 0,6 g
Kostfibre 2,0 g
Protein 6,0 g
Salt 0,9 g
Tomassauce
Næringsindhold pr. 100 g
Citron-timian smør
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 2.426 kJ / 580 kcal
Fedt 60,3 g
heraf mættede fedtsyrer 38,3 g
Kulhydrat 9,5 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,1 g
Protein 1,7 g
Salt 1,87 g
Tomat sauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 113 kJ / 27 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 4,4 g
heraf sukkerarter 2,8 g
Kostfibre 1,4 g
Protein 1,0 g
Salt 0,33 g
Kommentarer og forslag til opskriften