0

Mørksej med porrer og squash i karrysauce samt ris pilaw

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, porre/squash og ris ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min. Vendes grøntsagerne lidt rundt.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: MØRKSEJFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Porre/squash i karrysauce: Porre, squash, HØNSEFOND, FLØDE, løg, PARMESAN, hvidløg, salt, maizena, karry og peber.

Nettovægt: ca: 300 g/ 600 g. 

Ris:Løse ris, HØNSEFOND, løg, SMØR og salt

Nettovægt: ca. 400 g. /ca. 800 g. 

  • Levering 19. maj – bedst før 20. maj
  • Levering 21. maj - bedst før 22. maj

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 339 kJ / 81 kcal

Fedt 0,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 19,3 g

Salt 0,1 g

 

Porre/squash i karry

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 319 kJ / 76 kcal

Fedt 5,7 g

heraf mættede fedtsyrer 3,6 g

Kulhydrat 3,6 g

heraf sukkerarter 1,4 g

Kostfibre 1,1 g

Protein 2,1 g

Salt 0,78 g

 

Ris

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 490 kJ / 117 kcal

Fedt 0,5 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 24,8 g

heraf sukkerarter 0,5 g

Kostfibre 0,4 g

Protein 2,7 g

Salt 0,59 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?