Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, porre/squash og ris ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min. Vendes grøntsagerne lidt rundt.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: MØRKSEJFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Porre/squash i karrysauce: Porre, squash, HØNSEFOND, FLØDE, løg, PARMESAN, hvidløg, salt, maizena, karry og peber.
Nettovægt: ca: 300 g/ 600 g.
Ris:Løse ris, HØNSEFOND, løg, SMØR og salt
Nettovægt: ca. 400 g. /ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 339 kJ / 81 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 19,3 g
Salt 0,1 g
Porre/squash i karry
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 319 kJ / 76 kcal
Fedt 5,7 g
heraf mættede fedtsyrer 3,6 g
Kulhydrat 3,6 g
heraf sukkerarter 1,4 g
Kostfibre 1,1 g
Protein 2,1 g
Salt 0,78 g
Ris
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 490 kJ / 117 kcal
Fedt 0,5 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 24,8 g
heraf sukkerarter 0,5 g
Kostfibre 0,4 g
Protein 2,7 g
Salt 0,59 g
Kundekommentarer ()