0

Kulmule med saute af æbler og løg samt karrysauce med abrikos og kogte ris

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, saute og ris ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Husk efter 10 minutter at røre rundt i sauteen og risene. Saucen lunes i en lille gryde.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: KULMULEFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Saute – æbler og løg: Rødløg, æbler, rapsolie, karry, salt og peber

Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g. 

Karrysauce: HØNSEFOND, FLØDE, løg, abrikos, maizena, karry, salt og peber  

Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl. 

Ris: Løse ris, vand og salt   

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g. 

  • Levering 17. marts – bedst før 18. marts
  • Levering 19. marts - bedst før 20. marts 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 295 kJ / 70 kcal

Fedt 0,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,0 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 16,5 g

Salt 0,18 g

 

Saute – æbler og løg

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 317 kJ / 76 kcal

Fedt 3,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,3 g

Kulhydrat 9,0 g

heraf sukkerarter 6,5 g

Kostfibre 2,3 g

Protein 1,2 g

Salt 0,58 g

 

Karrysauce

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 277 kJ / 66 kcal

Fedt 5,3 g

heraf mættede fedtsyrer 3,3 g

Kulhydrat 3,7 g

heraf sukkerarter 1,9 g

Kostfibre 0,6 g

Protein 0,8 g

Salt 0,75 g

 

Ris

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 507 kJ / 121 kcal

Fedt 0,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 26,2 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,3 g

Protein 2,6 g

Salt 0,13 g

 

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?