Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, saute og ris ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Husk efter 10 minutter at røre rundt i sauteen og risene. Saucen lunes i en lille gryde.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: KULMULEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Saute – æbler og løg: Rødløg, æbler, rapsolie, karry, salt og peber
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Karrysauce: HØNSEFOND, FLØDE, løg, abrikos, maizena, karry, salt og peber
Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.
Ris: Løse ris, vand og salt
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 295 kJ / 70 kcal
Fedt 0,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,0 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 16,5 g
Salt 0,18 g
Saute – æbler og løg
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 317 kJ / 76 kcal
Fedt 3,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrat 9,0 g
heraf sukkerarter 6,5 g
Kostfibre 2,3 g
Protein 1,2 g
Salt 0,58 g
Karrysauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 277 kJ / 66 kcal
Fedt 5,3 g
heraf mættede fedtsyrer 3,3 g
Kulhydrat 3,7 g
heraf sukkerarter 1,9 g
Kostfibre 0,6 g
Protein 0,8 g
Salt 0,75 g
Ris
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 507 kJ / 121 kcal
Fedt 0,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 26,2 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 2,6 g
Salt 0,13 g
Kundekommentarer ()