Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, gulerødder og frikasse ind i en 200 grader varm ovn i 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i grønten og brødet lunes de sidste 10 minutter.
Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk/timiansmør: TORSKEFILET, SMØR, hvidløg, timian, citron og RASP.
Nettovægt: ca. 310 g / 620 g.
Gulerødder: Gulerødder, rapsolie, persille, salt og peber.
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Majsfrikasse: Majs, løg, HØNSEFOND, FLØDE, persille, maizena, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Brød: Vand, KÆRNEMÆLK, HVEDEMEL, DURUM, HVEDEKLID, gær og salt.
Nettovægt: ca. 225 g/ca. 450 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 395 kJ / 94 kcal
Fedt 2,2 g
heraf mættede fedtsyrer 1,1 g
Kulhydrat 0,4 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,2 g
Salt 0,21 g
Gulerødder
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 223 kJ / 53 kcal
Fedt 2,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 6,6 g
heraf sukkerarter 5,9 g
Kostfibre 2,6 g
Protein 1,0 g
Salt 0,73 g
Majsfrikasse
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 291 kJ / 70 kcal
Fedt 3,7 g
heraf mættede fedtsyrer 2,2 g
Kulhydrat 7,4 g
heraf sukkerarter 2,3 g
Kostfibre 0,8 g
Protein 1,4 g 57,1 g
Salt 0,89 g
Brød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 847 kJ / 202 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,2 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 2,7 g
Protein 6,0 g
Salt 0,83 g
Kundekommentarer ()