Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, svampestuvning og kartofler ind i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres lidt rundt i stuvningen og kartoflerne.
Tjek at det hele er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: MØRKSEJFILET, SMØR, citron- skal og saft, RASP, salt og peber.
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.
Svampestuvning: Champignon, løg, hvidløg, rapsolie, HØNSEFOND, PISKEFLØDE, maizena, salt og peber.
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 408 kJ / 98 kcal
Fedt 2,3 g
heraf mættede fedtsyrer 1,4 g
Kulhydrat 0,3 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,7 g
Salt 0,1 g
Svampestuvning
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 310 kJ / 74 kcal
Fedt 4,7 g
heraf mættede fedtsyrer 2,6 g
Kulhydrat 5,6 g
heraf sukkerarter 1,5 g
Kostfibre 1,2 g
Protein 1,9 g
Salt 0,6 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 391 kJ / 93 kcal
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,5 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,49 g
Kommentarer og forslag til opskriften