Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, ris og bønner, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i bønner og ris. Saucen lunes i en lille gryde.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: MØRKSEJFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Ris: Vand, ris og salt
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Bønner: BØNNER, MANDLER, hvidløg, rapsolie, salt og peber
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Sauce: FISKEFOND, HVIDVIN, FLØDE, løg, porre, maizena, hvidløg, citron, salt og peber
Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.
• Levering 16. september – bedst før 17. september
• Levering 18. september - bedst før 19. september
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 339 kJ / 81 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 19,3 g
Salt 0,1 g
Ris
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 508 kJ / 121 kcal
Fedt 0,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 26,3 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 2,6 g
Salt 0,13 g
Bønner
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 357 kJ / 85 kcal
Fedt 5,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,5 g
Kulhydrat 4,7 g
heraf sukkerarter 1,5 g
Kostfibre 3,2 g
Protein 2,4 g
Salt 0,89 g
Sauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 445 kJ / 106 kcal
Fedt 7,9 g
heraf mættede fedtsyrer 5,0 g
Kulhydrat 3,7 g
heraf sukkerarter 1,8 g
Kostfibre 0,5 g
Protein 2,8 g
Salt 0,22 g
Kundekommentarer ()