0
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg fint og skær sellerien i fine små tern. Kom melet i en sauterpande sammen med 3 spsk. olie og rør det sammen over medium varme til det begynder at mørkne - det kan godt tage 10-15 min.

Tilsæt løg, hvidløg og bladselleri og sautér til det hele er blødt. Rør tomater, timianblade (stilken skal ikke med), groftrevne basilikumblade, oregano og laurbærblad i, krydr med salt og peber og kog det op. Rids skindet på fisken et par steder, krydr med salt og peber og læg den med skindsiden opad i et passende ildfast fad. Fordel tomatsaucen henover, læg citronskiverne på og dryp med en smule olie. Sæt fadet i en 175 grader varm ovn i 20-25 min. til fisken er mør og saucen cremet.

Server sammen med råstegte kartofler eller ris, en skefuld tzatziki, grøn salat og/eller godt brød.

Kommentarer og forslag til opskriften