0
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Muslingerne rengøres. Tjek at alle er levende! Det gøres ved at give hver musling et let bank mod bordet. Hvis den er levende, vil den lukke sig, og ellers skal den kasseres. Skyl i koldt vand.

Kog jasminrisen.

Svits karry i olie/smør i en stor gryde, og heri ristes hakket hvidløg og ingefær. Tilsæt de finthakkede grønsager og tilsæt bouillon. Lad det koge igennem.

Tilsæt de rensede og afdryppede muslinger, og lad retten simre under låg i ca. 5 minutter - til muslingerne har åbnet sig. De, der ikke åbner sig, skal kasseres. Smag til med salt og peber.

Lav portionsanretninger i dybe tallerkener. Placér først et par skefulde kogt ris og hæld derefter muslingesuppe over.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær