Fisk: Pil hele hvidløget, hak korianderen groft og snit peberfrugterne i strimler. Sauter det hele – på nær halvdelen af korianderen - sammen med 1 spsk. paprika, salt og peber ved middel lav varme i lidt olie ca. 10 min. Del imens fisken i portionsstykker og krydr dem med salt og peber. Læg fisken ned på grøntsagerne og kom lidt vand ved i bunden. Rør 1 spsk. paprika med 3 spsk. olie og vend resten af korianderen i. Smør blandingen ud på fisken, læg låg på panden og lad det hele simre ved lav varme i ca. 30 min. Smag til med salt og peber.
Couscoussalat: Kom couscoussen i en skål og overhæld den med kogende vand til det dækker med ca. ½ cm vand ovenpå. Lad det suge 10 min. og findel så grynene med en gaffel. Snit tomater, agurk og rødløg i meget fine tern og vend dem i couscoussen. Tilsæt olie, citronsaft, smuldret feta, hakket persille samt salt og peber. Smag til og anret på et fladt fad.
Giv en sprød grøn salat og tyrkisk brød eller naanbrød til.
Kommentarer og forslag til opskriften