Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Nudlerne koges til de er al dente i rigeligt saltet vand. Nudlerne skylles under den kolde hane, og drænes i en sigte. Vend nudlerne med en spise-ske olie, så de ikke klistrer sammen.
Kødet vendes i mel, sesamfrø, peber og salt.
Brug ca. 0.5 spsk mel og 0,5 spsk sesamfrø pr. person, og krydr med masser af peber og et nip salt.
Lad kødet ligge og tørre, mens grøntsagerne gøres klar. (Gem lidt sesamfrø til senere).
Kasser den nederste fjerdedel af aspargeserne, og del dem herefter i mundrette stykker.
Agurken skylles, og snittes i super-tynde skiver.
Rødløget pilles, deles i halve, og snittes også supertyndt.
Agurken og rødløget marineres i 1 spsk. eddike og 2 spsk. sukker pr person. Kram grøntsagerne forsigtigt nede i skålen, så de hurtigere bliver bløde og opsuger marinaden. Smag på marinaden efter nogle minutter, måske skal der mere eddike eller sukker i.
Salaten skylles, og snittes fint.
Aspargeserne steges i olie ved meget høj varme på en stor pande.
Når aspargesene er "næsten-møre", hældes 1-2 tsk sesamfrø pr. person over, og der krydres med salt. Tag aspargeserne af panden, og hæld dem over i en skål.
Kødet steges ved meget høj varme i olie på panden. Det skal kun lige få farve et par minutter. Des højere varme i kort tid, des saftigere bliver kødet.
Hvis du laver mad til 5 personer, skal du måske stege kødet af to omgange.
Læg kødet over til aspargeserne, og vend hoisinsaucen sammen med 1 spsk. olie ned i kød/asparges-blandingen. Hvis det virker lidt tørt, kan man hælde lidt vand ved også.
Nudlerne vendes sammen med salaten, og salaten anrettes i bunden af et stort fad. Top op med asparges og kød. Fordel agurk/rødløgssalaten hen over fadet til sidst.
~Velbekomme~
Kommentarer og forslag til opskriften