0
Nudler med hakket svinekød, krydret hoisinsauce og sølvbede

Nudler med hakket svinekød, krydret hoisinsauce og sølvbede

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hakket grisekød 6-9%
1 min.
Kød

Sæt en gryde over med letsaltet vand, til at koge nudler i.

Sæt en stor pande over ved mellemhøj varme. Pluk kødet ud i små bidder, og steg det på panden i en smule olie, til det begynder at blive sprødt, og er gennemstegt. Smag til med salt.

Hvis du laver mad til 3-4 kuverter, kan du med fordel stege kødet over to gange.

harissanudlerhoisinsauceagurksølvbederhvidløglimekoriander
5 min.
Grønt

Skyl agurk og sølvbede.

Halvér agurken og skrab kernehuset ud med en ske. Skær agurk og sølvbede i strimler på ca. 1 cm tykkelse.

Lav en marinade af fintrevet hvidløg, hoisin, harissa og godt med limesaft. Smag til med salt eller soya, hvis du har.

Hak korianderen groft med en kniv.

Kog nudlerne, når vandet koger.

koriander
30 min.
Anretning

Vend kød, marinade og grønt sammen og smag til en sidste gang.

Anret blandingen ovenpå nudlerne i en dyb tallerken, og slut af med at drysse koriander over retten.

Velbekomme! 

Bonusinfo

Harissa er en nordafrikansk tyktflydende stærk chilisauce med bla. hvidløg, kommen, spidskommen og koriander. Den er især fremstillet og brugt i Tunesien og er central i det tunesiske køkken – men bliver brugt overalt i Nordafrika og Mellemøsten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?