Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
Tag gerne kødet ud af køleskabet en halv time inden I skal spise.
Del kartoflerne i halve eller kvarte, alt efter hvor store de er. Del hvidløgene i halve.
Hæld kartoflerne ud på en bageplade og dryp rigeligt med god olivenolie. Drys ranch-dressing krydderiet over kartoflerne sammen med hvidløgene og vend det hele grundigt sammen.
Sæt kartoflerne i ovnen ca. 15-25 min. til de er møre.
Skær tomaterne i tynde skiver og anret dem på et stort fad. Giv dem en smule salt, peber og evt. et lille drys sukker.
Skær løgene i ultrafine skiver, og fordel dem hen over tomaterne.
Dryp med god olivenolie og balsamico, og et drej peber.
Drys til slut basilikumblade hen over salaten.
Steg bøfferne på en hed pande i 50/50 smør og olie. De skal ikke have for længe, 1-2 minutter på hver side er fint.
Lav kartoflerne færdige, mens bøfferne hviler.
Tag kartoflerne ud af ovnen og hæld dem over i en skål. Dryp med lidt god olie, eller en lille klat smør og krydr med salt og peber.
Servér bøfferne og tomatsalaten til.
Ranchdressing mix indeholder:
20% dildspidser, 20% purløg, 20% persille, 10% hvidløgspulver, 10% løgpulver, 10% sort peber, 10% sennepsfrø.
Kundekommentarer ()