0
Oksefilet med bagte kartofler og salat med mormordressing

Oksefilet med bagte kartofler og salat med mormordressing

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

nye kartoflertørret oregano
1 min.
Bag kartoflerne

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Vend de nye kartofler med lidt olivenolie, salt og friskkværnet sort peber.

Bag kartoflerne på en bageplade til de er møre og har taget godt med farve. Vend kartoflerne med oregano, når de kommer ud af ovnen.

fløde 38% (piskefløde)citron
5 min.
Lav mormordressing

Kom fløden op i en skål og tilsæt ca. 1 spsk. citronsaft pr. kuvert. Krydr med lidt salt, et drys sukker og lidt friskkværnet sort peber. Pisk det hele sammen med en gaffel eller piskeris, så fløden tykner let. Sæt fløden på køl indtil servering.

hovedsalatagurk
15 min.
Skær grønt

Skær salaten i tynde både og agurken i tern.

oksefilet
15 min.
Steg kødet

Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt en smule olivenolie. Steg bøfferne hårdt i ca. 3 min. på hver side, så de stadig er en smule rosa inden i. Krydr med salt og friskkværnet peber, og lad dem trække et par minutter.

peberrod
25 min.
Anretning

Anret kartofler og kød i skiver på en tallerken. Kom salat og agurk på og kom den syrnede fløde over. Slut af med at rive peberroden fint over salaten - efter smag.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?