Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Vend de nye kartofler med lidt olivenolie, salt og friskkværnet sort peber.
Bag kartoflerne på en bageplade til de er møre og har taget godt med farve. Vend kartoflerne med oregano, når de kommer ud af ovnen.
Kom fløden op i en skål og tilsæt ca. 1 spsk. citronsaft pr. kuvert. Krydr med lidt salt, et drys sukker og lidt friskkværnet sort peber. Pisk det hele sammen med en gaffel eller piskeris, så fløden tykner let. Sæt fløden på køl indtil servering.
Skær salaten i tynde både og agurken i tern.
Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt en smule olivenolie. Steg bøfferne hårdt i ca. 3 min. på hver side, så de stadig er en smule rosa inden i. Krydr med salt og friskkværnet peber, og lad dem trække et par minutter.
Anret kartofler og kød i skiver på en tallerken. Kom salat og agurk på og kom den syrnede fløde over. Slut af med at rive peberroden fint over salaten - efter smag.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()