Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skræl pastinakker, skær dem i grove stykker, og vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Bag dem i en bradepande i ca. 25 min., til de er møre.
Skyl porrerne, og fjern top og rod. Skær dem i stykker på 3-4 cm., og kom dem op i en stor gryde med vand, så de er ca. 1/2 dækkede.
Tilsæt lidt salt, og damp porrerne under låg i ca. 10 min., til de er helt møre.
Hak kapers fint, og snit dild - både blade og stilke - fint med en skarp kniv.
Kom ca. 2 spsk. lys eddike pr. pers. op i en lille skål, og pisk ca. 1 spsk. olivenolie i pr. pers. Vend kapers og dild op i dressingen.
Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt en smule olivenolie. Steg bøfferne hårdt i ca. 3 min. på hver side, så de stadig er en smule rosa inden i. Krydr med salt og friskkværnet peber, og lad dem trække et par minutter.
Hæld alt vandet fra porrerne, og lad dem dampe lidt af. Vend dem så sammen med dressingen, og anret dem på en tallerken sammen med rucola og bagte pastinakker. Skær kødet i tynde skiver, og fordel dem på tallerkenen.
Kommentarer og forslag til opskriften