Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skrub kartoflerne grundigt, og halvér de største af dem.
Vend kartoflerne med lidt olie, salt og friskkværnet sort peber i en skål, bred dem ud på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 25 min., til de er møre.
Kom ca. 1/2 spsk. citronsaft pr. pers. og samme mængde honning op i en lille kasserolle sammen med dildfrøene. Giv det et hurtigt opkog, og træk gryden fra varmen.
Pisk ca. 1/2 spsk. god olivenolie pr. pers. ned i kasserollen, så marinaden tykner. Lad den herefter køle lidt af.
Pluk dilden ud i blade, snit stilkene fint med en kniv, og dem op i marinaden.
Skræl glaskålen med en kartoffelskræller, og skær den ud i tern på ca. 1x1 cm.
Kom glaskål, dildblade og rucola op i en skål.
Lige inden servering vendes det hele sammen med dildmarinaden.
Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt en smule olivenolie. Steg bøfferne hårdt i ca. 3 min. på hver side, så de stadig er en smule rosa inden i. Krydr med salt og friskkværnet peber, og lad dem trække et par minutter.
Skær bøffen i tynde skiver, og anret dem på en tallerken sammen med kartofler og salat med marinade på. Er der overskydende marinade, kan du dryppe lidt af den rundt på tallerkenen.
Kommentarer og forslag til opskriften