0
Oksegriller med grove fritter, græsk salat og karry-dip

Oksegriller med grove fritter, græsk salat og karry-dip

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
tomaterbagekartoflercreme fraiche 18%madras karryagurkolivenolie, ekstra jomfrubalsamico
1 min.
Klargøring

Ovnen tændes på 220 grader varmluft. Sæt en bradepande, der kan rumme alle kartoflerne, ind for at forvarme.

Bagekartoflerne skylles og skæres ud som grove pommes frites.
Skyl pommes fritesene i en stor skål vand, og tør dem grundigt mellem to viskestykker.
Pommes fritesene vendes i olie, og bages i 15-25 min., til de er møre og sprøde. Bagetiden afhænger af mængden og af effektiviteten på din ovn.

Agurken og tomaterne skæres i tynde skiver, og lægges på et fad.  Dryp med god olivenolie, balsamico, salt og peber.

Creme fraichen smages til med karry, citronsaft og evt. 1-2 tsk. mayonnaise pr. person. Smag til med salt og peber.

oksepølser
15 min.

Oksepølserne sættes over at stege ved middel varme, enten på grillen eller på en pande.

30 min.
Anretning

Giv fritterne et drys groft salt umiddelbart inden servering, og servér dem til pølserne sammen med salat, fritter og dip. 

Velbekomme!

 

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?