Skyl alle grøntsagerne.
Halvdelen af agurken skæres i små tern, den anden halve skæres i stænger til gnavegrønt.
Læg agurketernene over i en skål, og hæld tomatrelishen over.
Halvdelen af tomaterne skæres i små tern, den anden halvdel bruges til gnavegønt.
Tomatternene hældes over til agurketernene, og salsaen røres sammen. Smag til med god olivenolie, evt. sennep, salt, peber og et nip sukker.
Avokadoen deles, kernen tages ud, og kødet frigøres fra skrællen og skæres i tynde både.
Gulerødderne skrælles og skæres til gnavegrønt.
Anret gnavegrønt på et lille fad, eller i skåle.
Pølserne steges i smør eller olie. Brødene lunes enten på en brødrister eller i ovnen.
Hotdogsene samles som vist på billedet, og gnavegrønt gives til ved siden af.
Jalm&B's - Brioche pølsebrød er et let og luftigt økologisk gourmet pølsebrød bagt på hvedemel fra Skåne, gult smør fra Thise og æg fra fritgående høns.
Brioche pølsebrødet er det optimale valg, når det kommer til gourmet hotdogs eller luksusbrød til grillpølserne.
Den let sødlige smag vil komplementere hotdogfyldet på bedste vis, og brødets bløde tekstur holder på både saucer og fyld, selv når det grilles sprødt.
Kundekommentarer ()