0
Oksepølser med rosenkål, bagte rodfrugter og karse-yoghurtdip

Oksepølser med rosenkål, bagte rodfrugter og karse-yoghurtdip

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rodfrugter: Skræl rodfrugterne, og skær dem i mundrette rustikke stykker. Vend dem med en generøs mængde god olivenolie, hele upillede hvidløg og salt og peber. Kom det hele i et ildfast fad med bagepapir i bunden og bag det ved 175 grader i 45 minutter.

Karse-yoghurtdip: Rør yoghurten med sennep og karse (gem 1/3) og smag til med citronskal, saft, sukker, salt og peber. Lad gerne dippen trække 10 minutter.

Rosenkål: Soigner og halver rosenkålene - rist dem på en pande på skærefladen i neutral olie, til de er gyldne. Kom et par klatter frisk smør på panden, og lad det bruse af. Vend og steg rosenkålene et par minutter på den anden side. Krydr med salt og peber.

Oksepølser: Steg pølserne, til de er gyldne og sprøde. Et godt fif er at stege pølser ved medium til lav varme og så give sig god tid. Det må godt tage 12-15 min. at stege en perfekt pølse. For husk nu: En pølse skal serveres med følelse.

Anretning: Som vist på billedet - drys med det sidste karse.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?