0

Oksestrimler, løg og peberfrugt i hoisin sauce med dampede grønne grøntsager

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kød: Vend kødet med 2 spsk. hoisin sauce og lad det trække mens resten klargøres. Skær peberfrugterne i strimler og løgene i både. Varm lidt olie godt op i en wok og lynsteg kødet deri til det har taget lidt farve. Tag det op af wokken og gentag med peberfrugt og løg. Kom kødet i igen, rør resten af hoisin saucen i og varm igennem. Drys med de ristede sesamfrø og server straks.

Grønt: Skyl og trim pak choyen og skær den i både. Del broccolien i mellemstore buketter. Hak ingefær, chili og hvidløg meget fint og kom det i en sauterpande med sesamolie, soja og 1 dl vand. Kog det op, kom pak choy, broccoli og sukkerærter ved og læg låg på. Lad det hele dampe sammen ca. 5 min. til grøntsagerne er møre med bid. Smag til med limesaft og server.

Server med jasminris og fx naanbrød til.

Kommentarer og forslag til opskriften